2015. december 6., vasárnap

MYVCREW - tagsági privilégiumok

Korábbi bejegyzésekben már olvashattatok arról, hogyan lehettek ti is tagjai Miyavi hivatalos fanklubjának illetve azt is megtudhattátok, mit gondol a tagságról néhány magyar rajongó. Ezúttal meg szeretném mutatni nektek, mi is jár a tagoknak!

A legtöbb dologhoz internetes platformon férhetünk hozzá, azért is hoztam be nektek a www.myvcrew.com weboldalon a BLOG fülecskét, szemléltetésképpen. Tegnap, 2015.12.05-én élőben közvetítették a fanklubtagoknak rendezett koncertet, ami különlegességnek számít, hiszen most fordult elő először, hogy egy ilyen alkalmat interneten is követhettünk.


Postán kevés dolgot kapunk. Jár a tagságot igazoló kártya egy tartókával és nyakbaakasztóval.


A kártyán levő szöveg: Mindannyian megígérjük, hogy MYV CREW tagként egyesülünk és a zene által osztozunk a szeretetben.


Jár szülinapi képeslap is. Ez évente változik. Az év náluk nem januárban kezdődik, mert a J-Glam ősszel alakult, ezért van az, hogy én, szeptemberi születésű létemre még a 2014/2015-ös képeslapot kaptam, a novemberben született ismerősöm pedig már a 2015/2016-ban küldendőt.




Évente jár még az MYVCREW magazin is, ami az elmúlt év tevékenységeit foglalja magában: sok-sok exkluzív kép MYV kommentárjaival, emellett persze egy bensőséges monológot is ír a gitáros. A magazin japán nyelvű, de csatolnak hozzá egy A4-es lapot, melyen minden angol fordítás fellelhető. Idén ez a magazin 26 oldalas volt.


Ennél persze többet is kapunk; >ITT< olvashattok még arról, miben is részesül minden fanklubtag. Ha valaki gondolkozik a regisztráláson, én csak biztatni tudom rá. Sokat adott már nekünk ez a srác, megérdemli, hogy ezt viszonozzuk!



Írta: Efi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése