2015. június 16., kedd

Infók egy 2014-es HUFF POST LIVE-ról

Vendégek: a Rendíthetetlen főbb színészei, azaz Jack O'Connell, Finn Wittrock, Garrett Hedlund és MIYAVI


- MYV mesélte, hogy találkozott Louis Zamperinivel! Ideges volt akkor, tudva, miken ment át az olimpikon, de az idős ember szívélyesen üdvözölt mindenkit. Miyavi akkor megértette a film üzenetét, a megbocsátást.
- Volt, hogy MYV nem értette a szlenget, amit a műsorvezető, Ricky használt; akkor Jack kedvesen elmagyarázta, mi is pontosan Ricky kérdése, meg finoman hátba vágta Miyavit, ahogy még párszor az adás alatt. grin hangulatjel
- Jack és MYV forgatás után zenéltek együtt egy kicsit, játszották többek között ACDC Highway To Hell c. számát.
- MYV és Jack barátokká váltak. A zenész mondta, hogy sokat tanult Jack akcentusából, amit kezdetben egyáltalán nem értett.
- Ricky: Miyavi, te tényleg hánytál??
MYV: Igen.
Ricky: Miért?
MYV: Mert Angie kínzott engem! *nevetés*
Akkor hányt, mikor felfogta, hogy ezek a szörnyűségek régen tényleg megtörténtek egy emberrel. Minden kínzás és az, hogy testileg-lelkileg min kellett keresztülmennie Louis-nak.
- Jack: MYV egy nagyon tehetséges focista!
- Jack azt mondta, motiváló viszontlátnia magát a filmvásznon.
- Mikor forgatták a tengeren zajló jeleneteket, az egy élménypark mellett történt, szóval hallották néha a hullámvasút hangját, meg sikolyokat, ami kicsit furcsa volt az érintett színészeknek.
- Brad Pitt is adott tippeket a színészeknek.

- Egy kérdést olvastak fel, pedig érkezett jópár.
"Zenészként rengeteg rajongód van, kaptál is tőlük pár kérdést, ezek közül egyet szeretnénk felolvasni. Egy nagy rajongód, Dorina kérdése Magyarországról: 'Felhasználsz majd néhány hollywoodi élményt az új dalaidban?'"
MYV: "Igen, azt, amikor hánytam. *nevet* [...] Mint ember, sok erőt kaptam ettől a küldetéstől, sokat tanultam a film üzenetéből. Nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek színészként."
Csak így utólag fogom fel, hogy a válaszának első része mennyire nevetségesen is hangzik, de erről a hányós sztoriról már írtam nektek korábban, itt olvashatjátok el újra, ezáltal megértve, miért is ez volt a válasza a kérdésemre:

Lemaradtál a műsorról? Gond egy szál se! Erre a linkre kattintva meg lehet nézni a teljes show-t:

A talkshow-t összegezte: Efi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése